Yabancı Dil Eğitimi

İngilizce Eğitimi

Ataışığı Anaokulu'nda İngilizce ile ilk kez tanışan öğrenciler, yeni bir dil öğrendiklerini fark etmeden, ana dil etkinliklerine paralel eğlenceli, iletişime dayalı pek çok aktiviteyle eğitilirler.
3,4,5 ve 6 yaş gruplarında ana dil eğitiminin yanı sıra haftanın her günü 1 saat olmak üzere yoğun İngilizce eğitimi verilir.
İngilizce etkinliklerinde çeşitli gramer çalışmalarının yanı sıra Yaş gruplarına özel çocuklarımızın bireysel farklılıklarına göre hedeflenen tüm kavramlar; hikâyeler, drama çalışmaları, parmak oyunları, şarkı, rond ve farklı aktivitelerle öğrencilere kazandırılır.
Her yeni öğrenilen kelimeler farklı oyunlar,görsel ve işitsel materyaller ile çocuklara eğlenerek kazandırılır.
Ataışığı Anaokulu İngilizce Eğitimini tamamlayan çocuklarımız bireysel farklılıklar gözetilerek 500 yeni ingilizce kelime öğrenmenin yanı sıra,rahatlıkla manav alışverişi,yön tarifleri,bedensel eylemlerini,basit iletişim cümlelerini öğrenmektedirler. İngilizceyi duymak ve konuşmaktan zevk alacak ve günlük yaşamlarında olabildiğince çok kullanarak bilgilerini pekiştireceklerdir.